Shopping Cart
0 product(s) • €0,00
Shopping Cart

Originele Irmscher onderdelen koop je hier goedkoop voor je Opel!

Original Car Parts is de website met alle nieuwe en originele Irmscher onderdelen. Wij zijn namelijk erkend dealer van Irmscher. Op onze website vindt u alle nieuwe originele Irmscher accessoires en onderdelen die wij leveren. Deze onderdelen staan overzichtelijk gesorteerd op onze website zodat het voor u makkelijk zoeken is. De Irmscher onderdelen zijn ideaal om uw Opel een sportiever uiterlijk te geven. Irmscher is namelijk erkend tuner van Opel en werkt erg nauw samen met Opel voor de ontwikkeling van hun producten.

Alle Irmscher onderdelen zijn TUV gekeurd en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit!

De accessoires van Irmscher zijn ook altijd 100% passend! De onderdelen van Irmscher zijn een toegevoegde waarde voor je Opel. Nog een voordeel is dat de Irmscher spoiler onderdelen van ABS zijn gemaakt en in primer worden geleverd. Hierdoor zijn ze direct klaar om gespoten te worden. Alle Irmscher onderdelen worden ook met montagehandleiding geleverd. Wist je trouwens dat de samenwerking tussen Irmscher en Opel al helemaal terug gaat tot de jaren 70? Gunther Irmscher was een rally coureur en had nauwe banden met Opel.

Opel

Original Car Parts

Bestel je originele Irmscher onderdelen voor je Opel gemakkelijk en snel online bij Original Car Parts

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Heb je een vraag over ons assortiment of over een product? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en voorzien je altijd van specialistisch advies. Original Car Parts is een jong en dynamisch bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Dankzij feedback en tips van klanten brengen wij verbetering aan waar nodig om je zo te voorzien in nóg betere service!